A1 Reizen - uw vakantie, ons vak

Een kwarteeuw ervaring

Al 25 jaar bezorgen we onze vakantiegangers de tijd van hun leven. A1 Reizen is een onafhankelijk, professioneel en klantvriendelijk reisbureau. Kosten noch moeite worden bespaard om de beste service te leveren en dat vertaalde zich doorheen de jaren in een groeiend aantal klanten.

Als zelfstandig reisbureau hebben we geen targets of verplichtingen naar bepaalde touroperators. Wij vergelijken de prijzen en programma's van alle touroperators in ons aanbod, zodat we een objectieve keuze kunnen maken in het belang van de klant.

Persoonlijk reisprofiel

Reizen met A1 Reizen is ook altijd een beetje thuiskomen. Of u nu een weekendje gaat uitwaaien aan de Belgische kust, als doorwinterde globetrotter gaat backpakken in Zuid-Amerika of met een luxe-cruise de zeven zeeën afvaart… Wij gaan prat op een persoonlijke service en denken steeds in het belang van de klant.

Dankzij die klantgerichte aanpak kennen we de reisgewoonten en -behoeften van onze reizigers en verliezen we deze voor, tijdens en na de reis niet uit het oog. Indien u dat wenst, stellen we vooraf samen uw reisprofiel op. U geeft aan wat u verlangt van een reis, wat uw noden, wensen en voorkeuren zijn. Zo bent u zeker dat u de vakantie krijgt die u voor ogen had.

 

Service op maat

Iedereen wil zijn kostbare vakantietijd goed besteden. Vakanties dienen om de batterijen op te laden en niet om te stressen. Onze service reikt dan ook verder dan het louter organiseren en reserveren van uw vakantie.  Wie wil, kan bij ons terecht voor een totaalpakket. Zo geniet u van een vakantiegevoel zodra u thuis de deur dichttrekt. Van de basics zoals het regelen van luchthavenvervoer of een huurauto tot het uitstippelen van een gedetailleerd reisschema.

Naast een vlotte service, zetten we ook in op beleving. Wilt u ter plaatse cultuur opsnuiven, van de gastronomie genieten of de natuur ingaan: wij weten de beste adresjes en kunnen u helpen bij het uitkiezen van excursies. Van het boeken van museumtickets of een wijntour tot een avontuurlijke safari of rafting-tocht.

 

Waarom boeken bij A1 Reizen en niet online?

Veel mensen gebruiken vandaag het internet in hun zoektocht naar de ideale vakantie. Er zijn duizenden websites met zoektools en informatie over bestemmingen, en andere vakantiegangers delen er naar hartenlust hun belevingen en beoordelingen.

Internet lijkt tijdsbesparend, want je hoeft er de deur niet voor uit, maar soms zie je door het bos de bomen niet meer. Bovendien is online boeken niet noodzakelijk voordeliger. Hoe betrouwbaar zijn online-beoordelingen? En wie contacteert u als uw vlucht op zondag is afgelast en de hotels volzet zijn, of als u aan de incheckbalie merkt dat een van de reisdocumenten nog op de keukentafel ligt?

 

Hieronder 5 redenen waarom het verstandig is om te kiezen voor de persoonlijke service van A1 Reizen:

 

U bespaart tijd
Doordat we beschikken over moderne boekingssystemen en up-to-date reisinformatie, weten we exact waar we moeten zoeken en waar juist niet. Dat scheelt u veel tijd en ergernis.

 

U bespaart geld
Op het eerste zicht lijken rechtstreekse aanbiedingen steeds goedkoper. Wij weten uit ervaring dat dit meestal niet altijd klopt. Wij hebben toegang tot onderhandelde, preferentiële tarieven en volumekortingen waarvan u meegeniet. Daarnaast krijgen we kwalitatieve voordelen bij de dienstverlening van hun leveranciers. Deze voordelen zult u nooit via het internet verkrijgen.

 

Persoonlijke aandacht is ons handelsmerk
Boeken bij A1 reizen is boeken bij vaste gezichten. Er is altijd wel een medewerker aanwezig die u de vorige keer heeft gesproken. Persoonlijk contact is een doorslaggevende factor. We zijn dan ook altijd per telefoon of e-mail bereikbaar. Zo krijgt u in het buitenland geen medewerker van een callcenter aan de lijn, maar een vertrouwde stem.

 

Wij bieden maatwerk van de bovenste plank
We nemen uitvoerig de tijd voor het uitwerken van uw reis en kijken daarbij niet op onze klok. U kunt bij ons terecht met specifieke vragen die u op het internet niet kwijt kunt. We zijn niet alleen een reisverkoper maar vooral een adviseur en zelf reismakers. We denken mee over uw droomvakantie en als die niet in een brochure te vinden is, maken we gewoon uw reis op maat.

 

We staan paraat als het misloopt…
Er kan altijd iets mislopen op uw verdiende vakantie. Mocht u zich, waar ter wereld ook , in moeilijkheden bevinden, helpen wij u meteen verder. U heeft altijd een aanspreekpunt, dag en nacht. Bij ons bent u zeker dat u meteen wordt verder geholpen zodat u veilig en wel naar huis kunt terugkeren.

 A1 Reizen is aangesloten bij de VVR (Vereniging van Vlaamse Reisbureaus), en voldoet aan de wettelijke verplichting inzake garantiestelling. A1 Reizen is verzekerd tegen financieel onvermogen via de VVR, bij  verzekeringsmaatschappij De Europese. Dit is in België sinds 1998 wettelijk verplicht, zodat bij een faling van het reisbureau, de klanten steeds vergoed worden. Tot slot is A1 Reizen sinds januari 2004 aangesloten bij Travelcoop, een Belgisch netwerk van zelfstandige reisagenten die kwaliteit en service nastreven.


 


Kwaliteitsgarantie : IATA- label


A1 reizen mag zich trotse eigenaar noemen van een IATA- accreditatie, een erkenning waardoor we zelfstandig tickets kunnen uitschrijven en wijzigen. De meeste reisbureaus hebben deze licentie niet en zijn daardoor afhankelijk van een ticketbroker en diens openingsuren indien ze een probleem hebben. Een IATA reisbureau geniet in de reiswereld van een bijzondere status. Het is een teken van financiële stabiliteit en beroepsbekwaamheid.

Een wereldomvattend reservatiesysteem helpt ons met het reserveren van vliegtuigplaatsen, huurwagens en hotelkamers. Daarnaast hebben we toegang tot een aantal databases met speciale tarieven voor vliegtuigtickets, huurwagens en hotels. Dankzij deze erkenning staan wij rechtstreeks in contact met de vliegtuigmaatschappijen. Door deze rechtstreekse link in het systeem van de vliegtuigmaatschappijen kunnen wij vaak die laatste plaatsen op een vlucht bemachtigen die online - zelf op hun eigen website - al vol lijkt.

Is er een wijziging op het laatste moment, dan kunnen de tickets rechtstreeks door ons worden aangepast. Geen omslachtige procedures waarbij u afhankelijk bent van brokers die in het weekend niet werken of lange wachttijden op dure betaalnummers van de maatschappijen.

 

 

Heb je vragen over onze reizen?
Interesse in ons businessaanbod?
Wil je een reis boeken?


Contacteer ons via

+32 (0)3 652 16 56

of vul het online formulier in