Business trips

Hebt u op het laatste moment nog een hotel nodig, in de buurt van een belangrijke beurs, vlakbij een luchthaven of pal in het centrum? Een huurwagen of helikoptervlucht? Lijn- of chartervluchten overal ter wereld? Uw e-tickets binnen de 2 minuten na uw telefoontje in uw mailbox? Voor al uw zakenreizen bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze vlotte en snelle service bouwden we de afgelopen jaren een uitstekende samenwerking op met verschillende bedrijven uit heel Vlaanderen.

Snel en voordelig

Om een goed beeld te hebben van het reisaanbod moet u meestal meerdere websites bezoeken. Boek bij A1 Reizen en bespaar tijd, want dankzij ons modern computersysteem kunnen wij in een oogopslag alle luchtvaartmaatschappijen en hun verschillende tarieven voor een bepaald traject vergelijken. Dankzij onze goede contacten met de verschillende luchtvaartmaatschappijen, hebben we vaak voordeligere vluchten dan elders. Ook dankzij onze expertise en ervaring in het uitzoeken van combinaties en routes die een online bookingsengine niet kan vinden, vindt u bij ons meestal een goede deal.  En aangezien snelheid belangrijk is, is uw offerte voor een vliegticket er steeds dezelfde dag. Vraag ons om advies of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek, zodat we een eventuele verdere samenwerking kunnen bespreken.

Optimale service

Opdat u geen tijd zou verliezen, nemen wij alle reisvoorbereidingen voor onze rekening. We helpen u met het aanvragen van een visum, checken de benodigde vaccinaties, reserveren een eventuele huurauto en gaan de parkeerfaciliteiten in de luchthaven na. Zowel in Europa als in landen waar ingewikkelde inreisprocedures gelden, kunnen wij een toegevoegde waarde bieden. Wij houden uw reizigersprofiel bij waaronder de voorkeur van de seating, de maaltijden aan boord en uw frequent flyer-gegevens. Deze passen we toe op elke boeking zodat u niet voor verrassingen komt te staan. We organiseren zakenreizen die stroken met het reisbeleid van uw bedrijf en proberen dit beleid voortdurend te optimaliseren.

Na de boeking

Panne met de huurauto? Aansluiting gemist? Ook tijdens uw reis wordt u niet aan uw lot overgelaten. Mocht er toch iets mislopen zijn we 24/7 bereikbaar om u verder te helpen. In geval van een calamiteit zoals de aswolk in 2010 zijn luchtvaartmaatschappijen en internetbrokers vrijwel onbereikbaar. Bij ons kunt u altijd terecht voor een snelle oplossing.  

 

Vraag hier uw vluchtofferte aan Stuur ons uw reizigersprofiel

Heb je vragen over onze reizen?
Interesse in ons businessaanbod?
Wil je een reis boeken?


Contacteer ons via

+32 (0)3 652 16 56

of vul het online formulier in