Huwelijksreizen

Trouwplannen? Dan bent u vast al aan het dromen van uw huwelijksreis.  Een ontspannende strandvakantie? Een actieve reis? Een citytrip? Bij het boeken van uw huwelijksreis gaat u niet over één nacht ijs.  Misschien heeft u zelf wel een route in gedachten? Bij A1 Reizen zijn we ervan overtuigd dat u niet in een vakje past en daarom luisteren wij graag naar wat u ècht wil. Ons doel: de reis van uw dromen realiseren. Baden in luxe of met z’n tweetjes kamperen in de modder? Wij verzorgen elk soort huwelijksreis met elk budget en elke bestemming. Het moet vooral jullie reis zijn. 

Huwelijkslijst

Wilt u uw reis laten sponsoren, dan kunt u bij ons een huwelijkslijst leggen, met een referentie die u op de uitnodigingen kan vermelden.We hebben een samenwerking met huwelijksreislijst.nl. Zij leveren een tool waarbij u uw huwelijksreis kan opsplitsen in verschillende stukjes en deze op een persoonlijke webpagina kunt presenteren zoals “cocktail aan het zwembad”, “transfer”, “vliegreis”, “romantisch diner”... Uw familie en vrienden kunnen dus op deze manier elk een stukje bijdragen bij jullie droomreis.

Deze service kost bij huwelijksreislijst.nl normaal 45 euro, maar geven wij u volledig gratis 

Trouwen in het buitenland

Het huwelijk zelf in het buitenland laten doorgaan? Dat kan! Wij organiseren met veel plezier uw ‘weddingmoon’. We helpen u bij het scouten van een droomlocatie, we regelen uw verblijf en dat van de gasten, we staan u bij in de legalisatie voor België, … Kortom: we maken er samen met u een onvergetelijk moment van.

Vragen? Kom gerust langs op ons kantoor voor een vrijblijvende babbel.