Het Beste van Florida

Florida
 
Florida ligt in het zuidoosten van de Verenigde Staten en heeft als hoofdstad Tallahassee. De grootste stad is Jacksonville en de stad met de meeste inwoners is Miami. Het klimaat in Florida is subtropisch en wordt ookwel de Sunshine stad genoemd.Deze toer is een klassieke en uitgebalanceerde toer in 9 dagen. Van kust-naar-kust doorheen Florida, genieten van de zon en proeven van het ultieme vakantiegevoel. Ook kan je actief gaan genieten van de attracties in Orlando en de decadente levensstijl in Miami.
 
Florida: de reis
 
 • 9 dagen/8 nachten
 • Rondreis in de Sunshine State
 • Self-drive
 • Hoogtepunten als Miami en Orlando
 • Keuze uit budget, standard, superieur en deluxe formule
 • Mogelijkheid tot het boeken van een excursiepakket
 • Roadbook inbegrepen

Programma

Dag 1: Miami Beach 

Aankomst in Miami, pick-up huurwagen en rit naar je hotel. Tijd om uit te rusten of de stad te verkennen. Geniet van bruisende Miami's South Beach, ga naar het strand of naar één van Miami's hippe restaurants. 2 nachten in Hotel Seagull ** (budget).

 

Dag 2: Miami Beach

Ontdek Miami Beach en haar omgeving te ontdekken, de stranden, de art-deco wijk of Miamo Downtown met zijn gekende Bayside Marketplace en Coconut Grove. 's Avonds kan je wandelen langs Ocean Drive of heerlijk uitgaan in een trendy club.

 

Dag 3: Miami Beach- Florida Keys - Key West (ca. 274 km)

Vertrek naar het tropische eiland Key West, langs de Florida Keys over de Overseas Highway met zijn meer dan 42 bruggen. Hier vind je leuke winkeltjes, outdoor cafés en restaurants. Maak een rit op de Conch Tour train of een bezoek het Ernest Hemingway’s huis en museum. ‘s Avonds kan je langs Duval Streetwandelen waar je de bruisende en exotische sfeer kan opsnuiven. Overnachting in Banana Bay resort Key West *** (budget).

 

Dag 4: Key West - Everglades - Fort Myers (ca. 443 km)

Langs de Upper Keys verlaat je Key West richting het gigantische natuurgebied van de Everglades. Unieke flora en fauna vinden hun habitat in de Everglades, waaronder de gekende alligator. Bezoek Shark Valley en bezoek dit gebied met een Airboat ride. De mooiste stranden zijn dan weer te vinden in Fort Myers. Na de Everglades rij je die richting uit waar je op de Myers stranden met wat geluk nestende zeeschildpadden kan aantreffen. Overnachting in BW Plus Fort Myers *** (budget).

 

Dag 5: Ft Meyers - Sarasota/Longboat Key - Anna Maria Island - Orlando (ca. 405 km)

In de ochtend kan je is er tijd om even te rusten op het srand. De Coastal Route wordt bij vertrek gevolgd richting Orlando en passeer je de typische strandsteden als Sarasota, Longboat Key en Ana Maria Island. Elke heeft zijn eigen karakter maar is de thuisbasis van witte zandstranden en kristalhelder water. Eens je in Orlando aankomt, kan je misschien nog een bezoekje aan Downtown Disney meenemen. Dit stuk huist meer dan 70 shops, shows en eetgelegenheden. 3 nachten in Celebration Suites ** (budget).

 

Dag 6-7: Orlando

Welkom tot het grootste pretpark-mekka ter wereld! De volgende 2 dagen kan je genieten en je terug jong voelen in de wondere wereld van Walt Disney of één van de andere wereldbekende attractieparken.

 

Dag 8: Orlando - Kennedy Space Center - Fort Lauderdale (ca. 384 km)

Je laat de magie van Disney achter je en rijdt naar het Oosten, richting dé site van het American Space Program en Nasa. In het visitors center kan je actief simulators, shows en close encounters met massieve raketten beleven. Na deze ruimtebelevenis kan je verder richting Fort Lauderdale, gekend als het Venetië van Amerika. Het stadsleven bevindt zich langs de Riverfront en Las Olas Boulevard. Geniet ervan. The Jungle Queen Boat tour vaart op de New River, langs de verschillende waterkanalen en stopt zelfs aan een typisch Indianen dorp. Overnachting in Days Inn Bahia Cabana Beach resort **(*) (budget).


Dag 9: Fort Lauderdale - Miami (ca. 53 km)

Geniet nog van de ochtend. Zie de zon opkomen langs de stranden van Fort Lauderdale. Vertrek tijdig naar de luchthaven voor je terugvlucht of verleng in een strandhotel naar keuze.

 

Opmerking
Check de vluchturen voor de retourvlucht bij reservatie! Op de laatste dag van de self-drive dien je nog 53 km te rijden van Fort Lauderdale naar Miami. We vragen je uitdrukkelijk om minimaal 3 uur voor vertrek op de luchthaven aanwezig te zijn.

Prijs op aanvraag

Afhankelijk van je keuze van hotelcategorie.
Keuze uit 4 verschillende categorieën: budget, standard, superior en deluxe. Hotellijst op aanvraag

Inbegrepen:

 • Verblijf in bovenvermeld hotel of gelijkwaardig
 • Roadbook (uitgebreide tourdocumentatie met routebeschrijving)

Niet inbegrepen:

 • Alle persoonlijke uitgaven
 • Internationale vluchten
 • Huurwagen
 • Maaltijden en dranken
Meer weten over dit aanbod?
Bel ons: +32 (0)3 652 16 56
Of mail ons: info@a1reizen.be