Cool California

Californië:

De staat California is een populaire staat in Amerika! Dat is natuurlijk heel logisch omdat de staat een grote diversiteit heeft aan Nationale Parken, stranden, wijngaarden en fascinerende wereldsteden. Via één van de mooie routes,  zul je een geweldige reis beleven . Je kunt diverse highlights combineren zoals San Francisco, Las Vegas, Yosemite en Death Valley National Park
 
Californië: de reis
 
 • 12 dagen/11 nachten
 • Rondreis in Californië
 • Korte afstanden en dus meer tijd om te ontdekken
 • Geschikt voor jong & oud
 • Self-drive met huurwagen
 • Roadbook inbegrepen

Programma

Dag 1-2: Los Angeles

Aankomst op de luchthaven van Los Angeles. Haal je huurwagen op en check in voor 2 nachten in Crowne Plaza LAX***. Ontdek de wereldbefaamde wijken van de stad zoals o.a. Hollywood, Beverly Hills, Hollywood, Venice Beach of Santa Monica. 
 

Dag 3: Los Angeles – Santa Barbara – Pismo Beach/ Arroyo Grande (ca. 390 km)

Vandaag gaat het langs de Californische kust richting Santa Barbara. Maak onderweg een stop langs één van de vele pieren en stranden. Overnachting in Best Western Casa Grande Inn*** in Arroyo Grande.

 

Dag 4: Pismo Beach/Arroyo Grande – San Francisco (ca. 336 km)

Een rit langs de prachtige kust naar Monterey, bekend om Cannery Row waar oude sardienenfabrieken omgebouwd werden tot restaurantjes en winkeltjes. Overweeg een panoramische rit langs de befaamde 17-Mile Drive en een stop in Pebble Beach. Check-in voor 3 nachten in Hotel Metropolis** te San Francisco.

 

Dag 5-6: San Francisco

Twee volle dagen om de highlights van deze schitterende stad te verkennen!

 

Dag 7: San Francisco – Yosemite NP (ca. 322 km)

Op weg naar Yosemite NP. Geniet van de prachtig uitgestippelde wandelpaden die je op eigen houtje kan doen. Overnachting in Comfort Inn Oakhurst***. 

 

Dag 8: Yosemite – Sequoia National Park (ca. 225 km)

Op weg naar Sequoia en King’s Canyon National Park. De twee parken zijn befaamd omwille van de immense bergen, woeste heuvels en diepe ravijnen maar vooral omwille van de grootste bomen ter wereld die je hier kan terugvinden. Overnachting in Wyndham Visalia***. 

 

Dag 9: Sequoia – Death Valley (ca. 450 km)

Op weg naar de vreemde, onaardse Death Valley, een ongelooflijk, geologisch ‘openluchtmuseum’ in ontelbare tinten, gemaakt van rotssculpturen, canyons en mooie zandduinen. Je overnacht in hotel Stagecoach Inn*** in Beatty. 

 

Dag 10-11: Death Valley – Las Vegas (ca. 270 km)

Rit naar Las Vegas, de neonlichtstad vol spel en spektakel. Op het programma: zwembad, casino, spektakelshows… activiteiten te over in de stad van glitter en glamour! 2 overnachtingen in hotel Gold Coast Hotel***. 

 

Dag 12: Las Vegas

Vertrek naar de luchthaven volgens je vluchtschema en terugvlucht. Of verleng jouw verblijf in Las Vegas en neem de tijd om de Grand Canyon te bezoeken. 

 

Prijs per persoon:

Afhankelijk van je keuze van hotelcategorie.

Inbegrepen:

 • Verblijf in bovenvermelde hotels of gelijkwaardig
 • Roadbook (uitgebreide tourdocumentatie met routebeschrijving)

Niet inbegrepen:

 • Internationale vluchtenn
 • Huurwagen
 • maaltijden en dranken
 • Persoonlijke uitgaven

Reisinformatie

Land en regio:
Formule:
Reis Type:
Reis tags:
Meer weten over dit aanbod?
Bel ons: +32 (0)3 652 16 56
Of mail ons: info@a1reizen.be


Media