Ontdek de mysteries van Bali

Bali
 
Bali is een Indonesisch eiland, ten oosten van Java en ten westen van Lombok. De hoofdstad is Denpasar. 
Op het eiland spreken ze Balinees en betalen ze met de Indonesische Rupiah (IDR). € 1 is gelijk aan ongeveer 14 rupiah.
Bali is een toeristische treikpleister door de prachtige witte stranden en het natuurschoon. Ook de cultuur is in Bali de moeite waard met de duizende Balinese tempels, de tempelspelen en de Balinese danskunst. 
Men kan ook dolfijnen bezichtigen in Luvina of gaan duiken in de kleurrijke plaatsen Tulamben en Menjangan.
 
Bali: de reis
 
 • 6-daagse privérondreis door Midden-, Noord- en Oost-Bali
 • Alle hoogtepunten inbegrepen
 • Voldoende vrije tijd
 • Verlengingen en combinaties met alle hotels in Bali mogelijk

Programma

Dag 1: Denpasar - Candidasa (85km)

Aankomst in Bali. Transfer naar hotel Candi Beach Cottage (of gelijkwaardig), een pittoresk aan zee gelegen hotel aan de oostzijde van Bali. ’s Avonds overnachting in een de luxe kamer.
 

Dag 2: Candidasa - Lovina (145km)

Na het ontbijt verlaat je de kuststreek en ga je landinwaarts naar Amlapura met een bezoek aan het Karangasem Royal Palace en Tirta Gangga, het beste voorbeeld van Bali’s koninklijke waterpaleizen. Vervolgens ontdek je het belangrijkste tempelcomplex van Bali, de Besakih tempel, een groots complex bestaande uit 22 tempels verspreid op de hellingen van de heilige berg Gunung Agung. Lunch in Mahagiri restaurant met fantastisch uitzicht over de vallei. Via de noordelijke route gaat het verder naar Mount en Lake Batur, een belangrijke irrigatiebron die ondermeer beschermd wordt door de godin Ida Betari. Aankomst in Lovina bestaande uit rustige baaien met zwart zand en kokospalmen. In de zee zijn vaak dolfi jnen te zien. Overnachting in hotel Aneka, aan het strand van Lovina (of gelijkwaardig), in een cottage kamer.

Dag 3: Lovina - Ubud (116km)

Ontbijt. ’s Morgens maak je kennis met het centrale gebergte met zijn talrijke meren en de 45 m hoge waterval van Gitgit, omringd door een weelderige vegetatie. Proef de sfeer op de lokale markt van Baturiti. Lunch in Pacung. Vooraleer aan te komen in Ubud, bezoek je het apenbos Sangeh, bestaande uit 30-40 m hoge nootmuskaatbomen. Aankomst in Ubud en check-in in Ramaphala Resort (of gelijkwaardig). Rest van de namiddag vrij. Overnachting.

Dag 4: Ubud 

Ontbijt. ’s Morgens maak je kennis met het centrale gebergte met zijn talrijke meren en de 45 m hoge waterval van Gitgit, omringd door een weelderige vegetatie. Proef de sfeer op de lokale markt van Baturiti. Lunch in Pacung. Vooraleer aan te komen in Ubud, bezoek je het apenbos Sangeh, bestaande uit 30-40 m hoge nootmuskaatbomen. Aankomst in Ubud en check-in in Ramaphala Resort (of gelijkwaardig). Rest van de namiddag vrij. Overnachting..

Dag 5: Ubud - strandhotel (30/40km)

Ontbijt. Vooraleer jezelf neer te vleien in je strandstoel, ontvang je een laatste cultuurinjectie. Op het programma staan een bezoekje aan Puri Lukisan Museum, bekend voor zijn schilderijen in traditionele en moderne stijl, het dorp Mas waar sinds vele generaties meestersnijders de meest fraaie maskers en houten kunstvoorwerpen maken en Celuk voor zijn goud-en zilverwerk. Overnachting in een strandhotel naar keuze.

Dag 6+ :Strandhotel 

Vrij verblijf in een strandhotel naar keuze.
 

Prijs per persoon:

Prijs op aanvraag

Inbegrepen:

 • BTW
 • overnachtingen in vermelde hotels of gelijkwaardig
 • vermelde maaltijden (4x ontbijt, 4x lunch)
 • vermelde transfers
 • begeleiding door een deskundige Nederlands-/
 • Franstalige gids

Niet inbegrepen:

 • Fooien en persoonlijke uitgaven
 • verlengingshotel en transfer naar het verlengingshotel
 • vlucht van en naar Bali

Vertrekdatum van t/m:

Dagelijks

minimum aantal deelnemers: 2

Meer weten over dit aanbod?
Bel ons: +32 (0)3 652 16 56
Of mail ons: info@a1reizen.be


Media