Al 30 jaar bezorgen we onze vakantiegangers de tijd van hun leven

A1 Reizen is een onafhankelijk, professioneel en klantvriendelijk reisbureau. Kosten noch moeite worden bespaard om u de beste service te bieden en dat vertaalde zich doorheen de jaren in een groeiend aantal klanten.

Als zelfstandig reisbureau hebben we geen targets of verplichtingen naar bepaalde touroperators. Wij vergelijken de prijzen en programma's van alle touroperators in ons aanbod, zodat we een objectieve keuze kunnen maken in het belang van de klant.

Persoonlijk reisprofiel

Reizen met A1 Reizen is ook altijd een beetje thuiskomen. Of u nu een weekendje gaat uitwaaien aan de Belgische kust, als doorwinterde globetrotter gaat backpakken in Zuid-Amerika of met een luxe-cruise de zeven zeeën afvaart… Wij gaan prat op een persoonlijke service en denken steeds in het belang van de klant.

Dankzij die klantgerichte aanpak kennen we de reisgewoonten en -behoeften van onze reizigers en verliezen we deze voor, tijdens en na de reis niet uit het oog. Indien u dat wenst, stellen we vooraf samen uw reisprofiel op. U geeft aan wat u verlangt van een reis, wat uw noden, wensen en voorkeuren zijn. Zo bent u zeker dat u de vakantie krijgt die u voor ogen had.

Service op maat

Iedereen wil zijn kostbare vakantietijd goed besteden. Vakanties dienen om de batterijen op te laden en niet om te stressen. Onze service reikt dan ook verder dan het louter organiseren en reserveren van uw vakantie. Wie wil, kan bij ons terecht voor een totaalpakket. Zo geniet u van een vakantiegevoel zodra u thuis de deur dichttrekt. Van de basics zoals het regelen van luchthavenvervoer of een huurauto tot het uitstippelen van een gedetailleerd reisschema.

Naast een vlotte service, zetten we ook in op beleving. Wilt u ter plaatse cultuur opsnuiven, van de gastronomie genieten of de natuur ingaan: wij weten de beste adresjes en kunnen u helpen bij het uitkiezen van excursies. Van het boeken van museumtickets of een wijntour tot een avontuurlijke safari of rafting-tocht.

Waarom boeken bij A1 Reizen en niet online?

Veel mensen gebruiken vandaag het internet in hun zoektocht naar de ideale vakantie. Er zijn duizenden websites met zoektools en informatie over bestemmingen, en andere vakantiegangers delen er naar hartenlust hun belevingen en beoordelingen.

Internet lijkt tijdsbesparend, want je hoeft er de deur niet voor uit, maar soms zie je door het bos de bomen niet meer. Bovendien is online boeken niet  voordeliger.

Ons ervaren team

Boeken bij A1 Reizen is boeken bij vertrouwde gezichten. Er is altijd wel een medewerker aanwezig die u al eens gesproken heeft. Persoonlijk contact is voor uw reis dan ook een doorslaggevende factor. We vinden het heel belangrijk om altijd bereikbaar te zijn voor u als klant, ook telefonisch of via mail. Wanneer u vanuit het buitenland contact opneemt, krijgt u altijd een vertrouwde stem aan de lijn.

Zelf gaan we vaak op studiereis en blijven we de wereld steeds opnieuw ontdekken. Onze reiservaringen delen we dan ook graag en met veel passie met u. Maak kennis met ons gemotiveerde allround-team die voor u graag de wereld rondreist.

Lees meer

Pieter

Zaakvoerder
pieter@a1reizen.be
Lees meer

Feike

Reisadviseuse
feike@a1reizen.be
Lees meer

Ilse

Reisadviseuse
ilse@a1reizen.be
Lees meer

Nefri

Reisadviseuse
nefri@a1reizen.be
Lees meer

Sylvia

Reisadviseuse
sylvia@a1reizen.be
Contacteer ons